.

(Kinder)feesten en partijen

 
 

Bij ons op de manege is het mogelijk om de verjaardag van uw kind te vieren. De kinderfeestjes vieren wij op zaterdagmiddag. De kinderen worden in de kantine ontvangen en krijgen een veiligheidscap van ons te leen. Daarna is het tijd om naar de pony's te gaan.
Ieder kind krijgt een eigen pony om op te rijden. Na het rijden mogen ze helpen met het op stal zetten van hun pony en natuurlijk heeft deze nieuwe vriend wat lekkers verdiend!
Als de pony's goed verzorgd en gevoerd op stal staan is het tijd om zelf aan tafel te gaan. De kinderen gaan terug naar de kantine waar ze kunnen genieten van een lekker patatje en wat lekkers.

De kosten hiervoor zijn € 21,00 p.p. met een minimum aantal van 6 personen. voor meer informatie en vrije data kunt u contact opnemen met de manege via de telefoon of via onze contactpagina.

 

 

 

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen verjaardag of een bedrijfsfeest te organiseren. Hierbij kunt u gewoon gebruik maken van de kantine en terras. Voor verdere informatie en een offerte verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 015-310 81 93 of via onze contactpagina.

 

 

Bezoekadres

Hippisch Centrum Nootdorp
Oudeweg 62
2631PB Nootdorp
(015)310 81 93